Vrouw bevalt van 11 baby’s, ZONDER KEIZERSNEDE! Een nieuw Guinness Book record!

Een 42 -jarige vrouw bevalt van 13 gezonde jongens . De artsen in Indiana waren geschokt , en noemde dit de geboorte van een wonderbaarlijk gebeuren. Hieronder een foto: U ziet er 11, de andere 2 konden er niet bij.

Zoals vermeld in het ziekenhuis rapport, is Mariya Fernandes bevallen in slechts twee uur tijd.

Maryia en haar man hadden moeite om zwanger te raken. Ze wilden heel graag ouders worden, en besloten  een vitro fertilisatie (IVF) te ondergaan. Echter ze kregen meer dan dat ze hadden gehoopt, en kregen 13 baby’s tegelijk.

mother-gives-birth-11-kids-01-660x330

Zes van de 13 baby’s zijn een identieke tweeling en wegen 1-1,5 pond. Allen zijn in stabiele toestand, en bevinden zich momenteel in de neonatale intensive care unit in Riley Childrens Hospital.

Wat de artsen verrasten en zelfs choqueerden , was het feit dat ze erin geslaagd was een dergelijke succesvolle bevalling te hebben zonder een keizersnede  zei Dr. William Roberts:

“De één na de ander flopte eruit. VANAF HET MOMENT DAT DE EERSTE BABY naar buiten kwam, EN de 13e baby geboren was, waren er slechts 37 minuten verstreken “.

Het Guinness Book of World Records werd gecontacteerd door het ziekenhuispersoneel die hun wilde voorzien van deze informatie over Mariya Fernandes, zodat ze in de 2015 editie kon worden geregistreerd.

Volgens medische tijdschriften, kunnen meerlingen voorkomen door natuurlijke oorzaken, zoals de vrouw die meer dan één eisprong heeft per maand, in welk geval zij allemaal kunnen worden bevrucht , of zij produceert slechts een ei, die zich splitst kort na de bevruchting, wat in meerdere embryo’s resulteert. Meerlingen komen steeds vaker voor door onvruchtbaarheidsbehandelingen zoals vitro fertilisatie. Dit is een procedure die meerdere vruchtbare eitjes in de baarmoeder “implanteert”, in de hoop dat er ten minste één wordt geaccepteerd door het lichaam. Ook kan het gebruik van vruchtbaarheidsdrugs leiden tot meerdere ei ovulaties dus meerdere baby. Zo’n zelfde geval is ontdekt bij een Indiase dame, die ook in één keer beviel van 13 baby’s .

De vrouw brak gewoon het wereldrecord door te bevallen van 13 baby’s . En de foto van de artsen en de verpleegkundigen gaat viraal, websites en sociale media waar ze met de 13 baby’s opstaan. Nou ja, de bevalling van de baby’s  was normaal en nu is de toestand van hun moeder ook goed. Daarvoor hadden we het nieuws van de geboorte van de negen baby’s in een keer, maar dit is het grootste wereldrecord ooit. We wensen hun een heel fijn en veilig bestaan toe met z’n allen.