Het paard loopt naar de vrouw in de rolstoel – momenten later verrast het paard het publiek

De vrouw in de onderstaande video is Lauren Barwick, ze is een geweldige ruiter die meedoet aan de Paralympische Spelen. Haar specialiteit is dressuur, zoals je kan zien in de video hieronder waarin hij zijn talenten toont in een wedstrijd.

Lauren is altijd al geïnteresseerd geweest in paarden, en heeft al meerdere jaren in een manage gewerkt. Ze was ervan overtuigd dat ze in de toekomst met paarden zou werken. Maar in 2000 kwam er roet in het eten, toen ze een ongeluk kreeg.

Terwijl ze aan het werk was in de manage, viel een baal hooi op haar van 75 kg, ze brak daardoor haar ruggengraat en sindsdien is Laura verlamd vanaf haar middel tot haar benen. Dit heeft haar echter er niet van weerhouden om een professionele ruiter te worden!

Het is overduidelijk dat Lauren en haar paard een goede relatie hebben en elkaar volledig vertrouwen. Lauren mag dan wel misschien in een rolstoel zitten, dat doet niks aan haar prestatie af. Ze zorgt ervoor dat het paard alles heeft en een goede uitvoering doet.

In de video hieronder zien we hoe ze het paard controleert vanuit de rolstoel. Deel het filmpje met je vrienden en familie.