Gruwelende moeder trekt haar dochter bij de 127 kg wegende biker weg. Wat hij haar dan meegeeft, zou iedereen goed in de oren moeten knopen.

Onder elke harde schulp schuilt een weke kern. Dat bewijst niets meer dan dit verhaal! Als een struise, getatoeëerde biker een klein meisje begroet, trekt haar moeder haar vol walging weg van hem. De man in het leder is diep gekwetst. Dus besluit hij om een open brief op Facebook te publiceren waarin hij de puntjes op de i zet. Het resultaat veroverde het hele internet! Maar lees zelf maar:

biker1

Aan de familie in de rode SUV die vandaag bij Tim Horton’s donuts kochten.

Ja, ik ben een 127 wegende kerel met een motorfiets en vol tattoos. Ik ben luidruchtig. Ik drin bier, ik vloek en ik zie eruit alsof ik je de ziel uit het lijf zou vreten als je verkeerd naar me zou kijken.

Wat je niet weet is dat ik al elf jaar gelukkig getrouwd ben, mijn kinderen noemen me paps en dat ik een diploma van de hogeschool op zak heb.

Mijn moeder is trots op me en zegt me dat ze gelukkig is om zo een prachtige zoon te hebben. Ook mijn neefjes en nichtjes zijn ook altijd blij om ome Luc te zien.

Toen mijn dochter haar arm brak, huilde ik meer dan haar.

Ik lees boeken. Ik help mensen. Ik doe er alles aan om onze oorlogsveteranen te bedanken en ik huilde zelfs met Armageddon.

Dus de volgende keer dat ik lach en hallo tegen je dochter zeg en jij grijpt haar bij de arm en zegt: “Nee, nee schat, we praten niet met smerige bikers”.

Denk er dan aan dat hoewel je me smerige biker noemde, ik de eerste zal zijn om in je brandende huis te rennen om de goudvis van je dochter te redden zodat ze niet droevig zou zijn!

biker2

DEEL dit perfecte antwoord met je vrienden!