Dit jurylid wordt helemaal gek wanneer ze ziet wie er op het podium staat te zingen…

Dit optreden zal je keer na keer willen beluisteren. Een ongelooflijke zangeres stak er tijdens een blinde auditie tijdens “The Voice Holland” met kop en schouders bovenuit toen ze alle vier de juryleden in een record tijd in hun stoelen deed omdraaien – negen seconden om precies te zijn!

ditjurry

Jennie Lena overblufte werkelijk iedereen met haar krachtige stem toen ze “Who’s Loving You” van Smokey Robinson (The Miracle) zong. Nog voordat ze haar eerste noot afgemaakt had, draaide de voltallige jury al om, om te zien wie er zich achter deze grote stem schuilhield. Als Jennie op de climax van het liedje komt, zakt een van de juryleden zelfs helemaal ineen van de shock. Dit meisje heeft een klok van een stem en ik heb nog nooit de juryleden van The Voice zich zo snel weten omdraaien.
Hoewel Jennie The Voice niet won (ze was wel bij de vier finalisten), heeft ze duidelijk een geschenk van boven gekregen. Haar auditie ging viraal met 5 miljoen kijkers op YouTube en ik twijfel er niet aan dat dat er in de toekomst nog veel meer zullen worden!

DEEL deze geweldige prestatie met al je vrienden op Facebook!