Deze man brengt ‘Amazing Grace’ op zijn harmonica – het resultaat geeft miljoenen kippenvel

Muziek komt in verschillende vormen en stijlen. Een liedje kan op honderden verschillende manieren worden uitgevoerd, met gitaren, violen, doedelzakken of gewoon stemmen. Het is dan ook mooi om iemand te zien die zich op nieuwe manieren probeert uit te drukken.

Een instrument waar ik altijd van hield is de harmonica. Dit instrument wordt meestal geassocieerd met de blues, maar heeft ondertussen zijn weg gevonden in vele muziekgenres. Vooral Bob Dylan verdient krediet om dit geweldige instrument in populaire muziek te introduceren.

In de Verenigde Staten is de harmonica altijd deel geweest van countrymuziek, en een van de artiesten die het echt op een koele manier gebruikt, is Chadburn Spivey. In de video hieronder staat Chadburn buiten op een sneeuwse winterdag en speelt hij het klassieke “Amazing Grace.”

Deze versie van “Amazing Grace” is een van onze absolute favorieten – en het bewijst dat muziek geen woorden nodig heeft om direct naar het hart te gaan. Deze clip werd ondertussen door honderden duizenden mensen bekeken op YouTube. En we kunnen zien waarom.

Luister en geniet!